Synnyt Syvät
Neljän Tuulen kesäleiri 27.-30.7.2017
Pohjantähden reitillä!Leiripaikka ja leirin luonne

Kesäleirimme järjestetään tänä vuonna Sahalan "Elämysten ja Ystävvyden Kartanossa". Sahala sijaitsee Kuopion ja Jyväskylän puolivälissä Tervon tien varrella n. 3 km Rautalammin kirkonkylältä pohjoiseen. Kartanon maat rajoittuvat kolmeen järveen ja kahteen virtaan. Tilan eteläosassa on vaaroja, pohjoisosa on tasaisempaa. Alue on riistarikasta ja virroissa on luontainen taimenkanta. Leirin osanottajat voivat kalastaa! Metsissä näkyy merkkejä karhuista, ilveksistä, susista ja hirvistä. Kartanolla on islanninhevosia ja he tarjoavat myös ratsastuspalveluja.

Leirin teema "Synnyt Syvät" kutsuu tutkimaan omia ja yhteisiä juuriamme, itse kunkin tosinta olemusta, ja se kytkee meidät Pohjantähden reitille kohti Päivölän valoa! Tarkempi ohjelma lähetetään myöhemmin. Kansainvälisinä vieraina ja vetäjinä meillä on ainakin Charles Lawrence ja Christiana Harle (USA/Suomi) ja Swami Atmananda Puri (Intia). Pohjantähden reitillä meitä kuljettavat luonto-opas, henkinen valmentaja Juha Kivinen ja Tosha Einiö. Hengittelyä ja tanssia tarjoavat matkallamme Anup Henrikki ja Jaana Niva. Leiri on luonteeltaan henkilökohtainen tutkimusmatka ja kasvukokemus. Tanssia ja iloa riittää - kuten aina!

Leirimme on päihteetön.


Leirihinnat

- telttamajoituksella 200 €/jäsen tai 220 €/muut
- yhteismajoituksessa aitassa 230 €/jäsen ja 250 €/muut (naisten ja miesten huoneet)
- lapset alle 4v. ilmaiseksi ja alle 15v. puoleen hintaan. 15v. täyttäneet täysi hinta

Lasten omaa ohjelmaa emme voi luvata vielä - mutta jotain saattaa ilmaantua :) Sahalan kartanolta voi tiedustella ohjattua issikkaratsastusta.

Sisämajoitusta on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Hinnat pitävät sisällään ohjelman lisäksi ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) "Holy Smoke" -savusaunan lauantaina ja iltasaunomiset. Kartanon kalastuslupa kuuluu myös meille. Soutuvene ja pieni kanootti on käytössämme. Kirkkoveneretki ei nyt mahtunut leiriohjelmaan, mutta !!! halukkaat voivat lyöttäytyä yhteen ja tilata retken isäntäväeltämme leirin päättymisen jälkeen, omalla kustannuksellaan.

Kattilavirran asuntola n. 1 km:n päässä leiripaikalta on tällä hetkellä täynnä. Sieltä voi vapautua huoneita 20 €/vrk lisähintaan kahden (2) hengen huoneissa. Tiedustelut www.airbnb.fi kautta paikkatiedoin Rautalampi/Kattilavirta.

Isäntäväkemme Sahalan kartanolla osaa neuvoa, mistä voi kysyä mökkejä vuokralle. Ota yhteys Iitu Kareketoon puh. 040-838 5599.

Leirille ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla 4tuulta@gmail.com
tai puh. 045-272 4003/Virko

Ilmoittautuessasi mainitse seuraavat asiat:
- koko nimesi
- osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
- tuletko omalla autolla ja mahtuuko autoosi muita, ja mistäpäin tulet
- tarvitsetko kyytiä, mistä? (autamme kimppakyydeissä)
- miten aiot majoittua
- onko sinulla jokin ruoka-aineallergia tai terveysongelma

Leirimaksut

Leirimaksut tulee maksaa kesäkuun loppuun (! huom) mennessä tilillemme:

Four Winds tuki ry
FI78 4006 0010 3076 07
Säästöpankki

Viestikenttään "LEIRIMAKSU" ja osallistujan nimi.

Jos maksat useamman leirimaksun, kirjoita viestikenttään myös muut nimet.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on edelleen 20 €/vuosi, ja 10 €/vuosi työttömiltä, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä.

Mikäli jäsenmaksusi on jäänyt maksamatta, niin voit maksa samalle tilille mutta (!) mielellään eri maksutapahtumana kuin leiri.

Viestikenttään "JÄSENMAKSU" (emme käytä enää vanhaa viitettä) ja meiliosoitteesi.

Tulo-ohjeet leirille

Sahalan kartanon osoite on: Sahalantie 41, Rautalampi.
Nettisivu: www.eyk.fi

Julkisilla kulkuvälineillä leirille pääsee 3km päähän Rautalammin kylälle bussilla Jyväskylästä ja Kuopiosta. Lähin rautatieasema on Suonenjoella, jonne matkaa 20 km (nykyisten aikataulujen mukaan lähtö Helsingistä klo 8.18 ja perillä klo 11.53). Leiripaikka on 25 km päässä asemalta. Järjestämme kuljetuksen.

Muuta

Päivitämme leiritietoja myös Facebook-ryhmässämme: www.facebook.com/groups/4tuulta/

TAPAAMISIIN JA TERVETULOA - POHJANTÄHDEN REITILLÄ!