1.10.2017
Tuulten Tervehdys!

Kauniit syyspäivät ovat hellineet meitä. Luonto alkaa pikkuhiljaa kääntää kasvojaan talvea kohden, ja samalla voimme keskittyä omaan itseen, sisimpään ja hiljaisuuteen.

Toivottavasti juuri sinussa herää nyt innostus lähteä mukaan Four Winds työhön ja mukaan tekemään tapahtumia. Ja ehkä myös hallituksen riveihin?

Tuleva 22. toimintavuotemme on pyhitetty vedelle, veen väkevimmille ja suurille tervehdyttäjille.

Olemme todellakin siirtyneet uuteen. Helsingissä alkoivat TäydenKuun piirit. UudenKuun voimapiirit ovat pyörineet melkein koko vuoden. Olemme kunnioittaneet myös tasausten ja seisausten päiviä kokoontumalla pyhään piiriin.

"Synnyt Syvät" -kesätapahtumassamme saimme nauttia Charles Lawrencen voimaannuttavista viisauksista, Christiana Harlen vetämistä syntyriiteistä ja vahvasta otteesta kaikkeuteen. Juha Kivisen johdolla pääsimme matkaamaan Tuonen virrassa, ja kipuamaan Sammon Akselia kohti Pohjantähteä. Swami ja Swamini toivat meille lämpimiä tuulia ja pyhän tuliseremonian, sekä tietoa heidän perustamastaan koulusta Shatan Asramissa, Intiassa.

Tässä vielä lainaan Charlesin sanoja kaikille meille. Nyt olemme siis Pyhän Rukouspiipun haltioita ja sen tuoma voima, sekä uusi taajuus ovat käsinkosketeltavan vahvoja.

"Kerron teille tapaamisestani erään "voimien kantajan" (Medicine Man) kanssa Minnesotassa, USA:ssa. Hän oli saanut näyn kutsua koolle kaikkien kansojen edustajia. Osallistuin tapahtumaa valmistelevaan avauspiiriin tuoden heille lahjaksi yhden Neljän Tuulen toteemiriipuksista. Vastalahjaksi sain Lakota-kansaan kuuluvan vanhimman kaivertaman Pyhän Piipun. Tämä piippu kuuluu suurempaan, hyviä voimia kantavien piippujen ryhmään.

Monia eri alkuperäiskansojen vanhimpia kokoontui Minnesotassa juuri ennen Neljän Tuulen leiriä - mukana oli Etelä-Amerikan (kondorin) kansoja, mayoja, monia meksikolaisia sekä Pohjois-Amerikan ja Canadan intiaanikansoja, saamelaisia, tiibettiläisiä jne. Tilaisuus osui yhteen mayojen Uuden Vuoden, ja myös uudenkuun kanssa. Tapahtuman nimi oli "Nuevo Fuego" - Uusi Tuli.

Neljä Tuulta oli tässä hengessä mukana. Ymmärrän, että kaikki eivät ehkä usko olevansa osa tällaista suurta, sydäntä avaavaa tapahtumaa, jossa eri kansojen edustajat vastaavat "Kotkan ja Kondorin huutoihin". Heimojen vanhimmat näkivät jo kauan, kauan sitten, että on tullut aika yhdistyä ja auttaa toinen toisiamme yhtenä suurena perheenä tässä elämän Luovassa Tanssissa. Mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan?

Neljän Tuulen leirin avausseremoniassa luovutin tämän lahjaksi annetun piipun Virkolle, joka nyt on yhteisömme "hengenkantaja" (Spirit Keeper). Piippu yhdistää meidät Minnesotan piirin henkeen ja sydämeen. He tietävät, että teemme samaa työtä ihmiskunnan auttamiseksi."

Kiitämme teitä tuestanne, ja maksamalla jäsenmaksun autat meitä järjestämään tapahtumia ja pitämään niiden hinnat kohtuullisina.


Halauksin,
Virko Kolulahti
Neljä Tuulta, puheenjohtaja
045-272 4003


Pankkiyhteys: Four Winds tuki ry
FI78 4006 0010 3076 07
Säästöpankki
Jäsenmaksu 20 €/ vuosi
10 €/ vuosi työttömiltä, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä
Laita viestikenttään JÄSENMAKSU ja meiliosoitteesi
(ei mitään vanhaa viitenumeroa, tämä on uusi tili)