Hei Rakkaat Neljä Tuulta!

On tullut aika kiittää teitä kaikkia upeista kokemuksista. Neljän Tuulen vuosi 2016 on ollut tapahtumarikas ja suuria tunteita täynnä. Olemme kokoontuneet UudenKuun Piireihin ja olemme kunnioittaneet tasausten ja seisausten päiviä. Neljän Tuulen 20-vuotisjuhlatapahtuma onnistui yli odotusten. Olen onnellinen, että saimme tuntea suurta Neljän Tuulen henkeä ja kuinka yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen, kokeminen ja samanhenkisyys vaikuttavat jokaisen hyvinvointiin. Ne kasvattavat ja tekevät elämästä helpomman kulkea.
 
Vuosi 2017 on maailmanlaajuisesti merkittävä. Maailma on nykyään hyvin pieni, ja kaikilla on mahdollisuus kurkata, helposti, toiselle puolelle maapalloa. Äiti Maa näyttää voimiaan. Ihmiset sotivat ja tappavat toisiaan. Miksi? Valta ja raha ovat aina taustalla. No, tämä suuri kysymys jääköön myöhemmin ratkottavaksi.

Neljän Tuulen vuosi 2017 on toivottavasti yhtä kirkas ja toiminnantäyteinen kuin edellinenkin. Olemme jo suunnitelleet kesätapahtumaa. Kesätapahtuma on jälleen heinäkuun viimeisellä viikolla, joka kannattaa jo laittaa kalenteriin. Tulossa siis hienoa syväluotausta ja upeita kohtaamisia!

Pidämme UudenKuun Voimapiirejä, ja olemme saaneet käyntiin säännöllisesti kokoontuvat TäydenKuun Piiritkin. Olen onnellinen siitä, että uusia piirejä on syntynyt. Toivottavasti niitä syntyy lisääkin! Toiveeni on, että kunnioittaisimme uuttakuuta ja täysikuuta sekä seisausten ja tasausten päiviä ympäri Suomen ja koko maailman. Täten voisimme koota suuren maailmanlaajuisen piirin, kuulisimme yhteiset sydämenlyönnit ja kokisimme yhteisen mission rauhasta ja “itsen” mahdista. “Itse” on vanhaa suomen kieltä ja tarkoittaa syvintä itseä, sielua, sisintä.

Neljän Tuulen hallituksessa jatkaa Tiina Pohjakallio, Urda Ranta, Juhani Hakala, Virko Kolulahti. Varajäseninä Erkki Makkonen ja Hannele Väre-Salonen. Hallituksen ulkopuolelta tiedottajaksi valittiin Tosha Einiö ja tilinhoitajaksi Sari Heinilä.
Minä saan jälleen kunnian toimia puheenjohtajana, ja kiitän sydämestäni luottamuksesta.

Kaikkea parasta teille, ystävät!
toivoo Virko Kolulahti
Neljä Tuulta, puheenjohtaja

PS. Muistakaapa vuoden 2017 jäsenmaksu:

Pankkiyhteys: Four Winds tuki ry, Uusi tilinumero
FI78 4006 0010 3076 07 on Säästöpankkiin.

Laita viestikenttään JÄSENMAKSU ja meiliosoitteesi
(ei vanhaa viitenumeroa)
Jäsenmaksu 20 €/ vuosi, 10 €/ vuosi työttömiltä, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä.